Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

tbt

21:44 | december 28, 2016

tänkte visa er lite snaps från min sommar, bara för att det är nästan precis ett år sedan jag och mina vänner bestämde oss för att vi skulle bila längst Franska Rivieran under sommaren. det här måste varit en utav de bättre resorna jag gjort.

Vi startade i Nice och i lite mer än tre veckors tid hade vi absolut inga åtaganden eller regler att förhålla oss till. Vi behövde bara vara sams och ta hand om varandra. Vi stannade och badade vid vackra vikar, åt musslor med havet som bordsgranne, dansade bort nätterna på strandklubbar och såg solen gå ner i horisonten.

vi tog oss ned längst kusten och stannade till i olika byar och stränder som vi körde förbi på vägen. Vi hade inga tider att passa och valmöjligheterna var många. Vi bodde ett par nätter i Cannes, åt sena middagar i antibes och sen avslutade vi våra veckor med ett paR galna partydagar i st Tropez. den staden alltså. Älskade varje sekund av vår tid däR.

När vi var färdiga med frankrike skulle vi ta oss vidare till sommarhuset i kroatien. på vägen dit tog vi ett Pitstop i rom för shopping och pastarätter.

till slut landade vi äntligen i Kroatien och på ön där det var maximal avkoppling tio dagar framåt. Vi solade, badade, besökte vingårdar, åt glass som om det inte fanns någon morgondag, gjorde utflykter och åt sena middagar på stranden. livets resa med andra ord. så jäkla glad över att vi gav oss sjäLva ledigt i nästan en månad för att göra detta äventyr.


17 kommentarer17 kommentarer om “tbt”

    Gud vad man vill ha sommar när man ser det här!!

    Svara

    Gud vilka fina bilder! Man börjar verkligen att sakna sommaren! ???

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här