Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Basic players

17:06 | december 29, 2016

skjorta, h&M. Boots, mango. denim, nili Lotan. väska, Stylein. trenchcoat, y’s by yohji Yamamato. kavaj, h&m. Örhänge, tom ford. bh- Love StOries

basplagg som räddar vilken inspirationslös morgon som helst. en dubbelknäppt kavaj är ett måste i garderoben. Du kan bära den uppknäppt med en t-shirt under för en mer avslappnad look. denim är ett måste, punkt. och mina vita skjortor är troligtvis mina allra starkaste spelare i basgarderobEn. jag bär dem helst med en spets-bh under och har en knapp för myckeT uppknäppt så man skymtar spetsen. Stora smycken, i mitt fall guld, gör det där lilla extra i vardagen. en stor läderväska Som rymmer dator, kamera ocH allt annat krafs man envisas med att släpa på varje dag. och till sist, boots med valfri klack.


13 kommentarer13 kommentarer om “Basic players”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här