Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Wish list

20:00 | januari 1, 2017

väska, Mulberry. stickad tröja, H&M. Jacka, zara. skor, céline.

Med ett nytt år kommer inte bara nya löften och rutiner, utan även en massa önskeköp. Här är fyra saker jag mer än gärna skulle starta året med. ballerinaskor från céline står riktigt högt just nu och jag skulle gärna hoppa raka vägen in i aprilmånad och ha vår och värme så man kan kan bära sandaler och ballerina igen. börjar redan bli väldigt trött på vinterboots.

Och sen, måste jag bara säga att det har varit skitkul aTt hänga med er här. HoPpas att ni vill fortsätta kika in och kommentera här för det gör ju bara den här bloggen roligare. Kram på er och hoppas ni får en bra start på året!


11 kommentarer11 kommentarer om “Wish list”

  Åå så snygg jacka! ? Jag har en veckans blogg tävling på bloggen, var gärna med ?

  Svara

  Älskar denna typ utav inlägg! Även tips & collage likt basgarderobsinlägget från häromdagen ?

  Svara

  Hej fina! Jag hittade din blogg för ett par dagar sen och är helt fast!!! Tror jag har läst sida för sida sen dess, du verkar vara en otrolig jordnära tjej och jag älskar dina outfits och hur du gör det din egna men samtidigt väldigt chic & trendigt!

  Jag har en fråga:

  Jag ska på en avskedsfest inomhus. Mitt problem är att jag kör alltid kostymbyxor med klackar, jumpsuits eller jeans med klackar. Jag trivs inte i klänning så jag klär upp mina neutrala outfits med läppsift, snygg utstickande väska eller höga klackar.

  Men nu är problemet är festen är inomhus och vi ska vara barfota… vad ska jag ha på mig för att ändå känna mig uppklädd? kramar

  Svara

  Hej Gullis!
  Vad roligt! Vad glad jag blir att du tycker det! ?

  Hmm, det är ju alltid lite svårt när man måste utesluta skor. Ett alternativ istället för klänning kan ju vara kjol och en festligare topp. Annars skulle jag nog bära kostymbyxor, kanske vida eller i ett festligare material som sammet? Med en skjorta eller topp som har någon roligare detalj eller är mer utstickande.

  Eller kostym! Både Asos och Nelly har superfina kostymer i sammet och silke som känns både lyxiga och festliga. Att bära set kan också bidra till en mer uppklädd känsla om det är något du inte brukar bära till vardags. Men viktigast är ändå att du tar på dig det du trivs bäst i. ?

  Hoppas det hjälpte dig på traven lite!

  KRAM ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här