Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Streets of Paris

17:50 | januari 2, 2017

idag är vi kvar i november och paris. Bara för att mitt bildgalleri ekar tomt pga lathet och ljusets frånvaro. Det blir ju mörkt så himla snabbt att jag inte hinner med att fota. ska bli bättre på att få det överstökat på förmiddagen. Hur som helst, jag sitter i soffan och jobbar ifatt Skolarbete. har tagit lite julledigT trots att vi eGentligen inte har haft något lov, då får man ta släpuppgifter istället.

i morgon är det back to basic när skolan sätter fart och slUtspurten innan termin fyra drar igång. Är så jäkla laddAd på att bli färdig med skolan nu.


5 kommentarer5 kommentarer om “Streets of Paris”

  Jag pluggar journalistik och läser nu termin fyra av sex. Men för tillfället är jag lite skoltrött ? Pluggar du något? ?

  Svara

  Jag pluggar strategisk kommunikation, också på termin 4 nu…känner sååå igen mig i att vara skoltrött. Rätt svårt att hitta motivationen nu, speciellt i allt mörker :O ? Spännande med journalistik, mycket mediavetenskap?

  Svara

  Kul! Trivs du? I stockholm? Ja men det är ju så., vill bara ha vår nu! hehe… Ja precis, det är med inriktning multimedia så det är stor variation. ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här