Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

14:27 | januari 4, 2017

blus, Saks potts. byxor, simone Rocha. skor och örhänge, J.W anderson.

jag vill bara klä mig i färgglada kombinationer och stora mönster som inte går någon obemärkt förbi. Desto värre är det när allt min garderob har att erbjuda går i färgerna svart, grått, blått och vitt. måste bli ändring på det till våren. tummar mig själv gång på gång att Våga investera i mer färg, men i slutändan är det ändå svarta plagg som följer med hem. i vår ska jag minsann vara en vandrande regnbåge. Heheh

nu ska jag åka bort till stan och Brillo för att jobba lite och skvallra av Mig med en barndomsvän. Så festligt eN eftermiddag i snöstorm. I kväll fortsätter festligheterna i form av födelsedagsmiddag med halmstad-tjejer.


2 kommentarer2 kommentarer om “On my mind”

    Hej Paulina! Så bra blogg, bästa inspo! ? Undrar så vart den vita toppen är ifrån som du har över en svart tröja på din infobild på första sidan av bloggen?

    Svara

    Åh tack!! Vad glad jag blir ?
    Den är från Zara, ganska längesen dessvärre..

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här