Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Not this season anymore

13:23 | januari 5, 2017

sitter i soffan under dubbla filtar och stickade tröjor för att behålla kroppsvärmen. just idag är det så satans kallt här och snön bara fortsätter vräka ner. jag har haft morgonseminarium i skolan och nu är jag tillbaka hemma och jobbar lite innan jag måste ut igen och ner på stan.

HAr inga nya spännande looks att bjuda på så det får bli en från i höstas. eller sensommaren. ElLer tidpunkten precis mittemellan. när säsongen övergår från sommar till Höst och man gärna blandar ullkavajer med sandaler. Just den tiden på året jag suktar allra mest efter nu.

skinnbyxor, nelly.com. skjorta, Zara. kavaj, sandro. sandaler, hermès.


1 kommentarerEn kommentar om “Not this season anymore”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här