Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Monday wishes

08:00 | januari 9, 2017

boots, loéil. randig skjorta, malene birger. Vit skjorta, Vetements. sandaler, acne Studios.

måndag igen, heja heja! Kan knappt förstå att jag nästa vecka är mer än halvvägs igenom min utbildning. det slog mig också att detta är sista terminen med ”riktig skola”, då det sista året mer eller mindre stavas c-uppsats och praktik. allt går så fort nu och jag känner hur peppenbubblan inom mig växer.
Helgen har innehållit flera av livets härligheter. jag har bland annat druckit bUbbel och diskuterat livet med Linnsan, sett lars Wallins modeutställning på artipelag, ätit frukost med stocKholms skärgård som borDsgranne, varit på opera om coco chanel och söndagsbrunchat med henrietta. viLken helg!

den här veckan är oförskämt lugn och nästan helt skolfri så jag ska försöka ta tag i sådant som Jag skjutit på alldEles för länge och som man Inte hinner med när livet anNars går i 180. Tänkte börja med att ringa diverse tråkIga mEn nödvändiga samtal, struktureRa kalendern, få igång min nya Iphone 7 oCh kanske avverka mitt första träningspass på flera månader?


3 kommentarer3 kommentarer om “Monday wishes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här