Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Saks Potts

18:01 | januari 11, 2017

för ett tag sedan klickade jag hem den här tishan från danska Saks Potts. Det köpenhamnsbaserade märket har vuxit snabbt sedan starten 2013 och jag har verkligen fått upp ögonen för dEm sedan jag såg deras vårkollektion 2016. Deras signum är lekfulla färger och mönster, väldigt olikt det annars strama och minimalistiska modet vi har i Scandinavium. ÄlskAr atT de vågar utmanA deT.

jag har alldeles för få bast-shirts så just den här var mycket efterlängtad. sedan en längre tid har jag använt mig mycket utav Gannis t-shirts med tryck. väldigt uppskattade i min garderob, men en svart tisha med tryck saknade jaG märkligt nog. jag invigde den idag tillsammans med miN gubbkavaj från sandro och guldiga bjässar från h&aMp;m.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här