Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

09:00 | januari 12, 2017

Örhänge, j.W Anderson. Kimono, Rodebjer ss17. Väska, sportmax. Lackjacka, mango.

skolfri betyder jobb. i dag ska jag hjälpa Petra att plocka kläder till ett stylingjobb hon gör nästa vecka. Och av tidigare erfarenheter vet jag att dessa svängar på stan ofta resulterar i oräkneliga önskeköp och ”must haves”. För att sLippa bli handfallen av alla våRnyheter och för att istället koncentrera mig på mitt egentliga uppdrag hAr jag redan scannat av cyberspace.

i vår vill jag helst klä mIg i ljusa och jordnära färger kombinerat med massa galna mönster. Tidigare har jag sällan haft ett sug efter att bära Mönster men den här säsongen händer det. jag är så sugen på att ta ut svängarna. Men innan vi ropar in våren vill jag suga ur det sista ur lacktrenden, och dEt gör jag helst i den här jackan från mango, som finns i butik nu.


1 kommentarerEn kommentar om “On my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här