Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Thursday work

22:39 | januari 12, 2017

spenderat dagen springandes mellan kontoret och butiker. Jag har lyckats bunkra upp med massa vackra kläder inför nästa veckas styling. mission accomplished. Alla andra kontorsmedlemmar var dessutom utflugna idag så jag fick lekta fitting och modell för mig själv.

Nu sitter jAg och kvällsjobbar lite. har precis satt igång med nästa nummer så det är en del sidor som ska göras innan deadline om ett par veckor. så jäkla redo för vårEn nu. jag brukar aLltid börja med att gå igenom alla resort-och vårkollektioner för att hitta inspiration. när vi spikat vilka trendeR som skall göras letar jag efter bäsTa köpen hos både modehusen och kedjorna. de plaggen jag suktar allra mest efter i vår. det är alltid lika svåRt att gallra, vårkollektionErna består av så mycket fint och lusten efter lättare kläder är alltid stark såhär års.


2 kommentarer2 kommentarer om “Thursday work”

    Fin blogg du har – hoppas att allt är bra med dig och att du har haft en bra dag! KRAM ? <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här