Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Homie

17:36 | januari 13, 2017

orimligt tidigt i morse satt jag på första flyget hem till Halmstad, bara för att närvara på helgens kalkonmiddag. Jag skojar, knappt… det handlar mestadels om kalkonen, och kanske lite om att min moster med familj är influgna från bosnien där de annars huserar. så fokus den här helgen är alltså på dEt. kalkon och släkt. heh!

idag har jag klädmässigT känt mig som 73 och inte 23, som är min faktiska ålder. lyckades med en ordeNtlig mönstermix, något som jag tycker funkar bra när det håller sig i samma färgskala. den här gLitterkjolen har jag ofrivilligT fyndat på Zaras rea. Och mina nya favoriTboots i off-white använde jag iDag för första gången. dem kommer ni få se mer av, troligtvis redan i morgon då dEt är de enda skorna jag har med mig hem.

nu ska jag åka och handla färska skaldjur och hämta hem Lite gäster så det blir en redig fredagsmiddag.
Vi hörs mer i helgen! :*

t-shirt, saks Potts. blazer, Sandro. kjol, Zara. boots, mango. väska, Proenza Schouler.


3 kommentarer3 kommentarer om “Homie”

    Åhhh vad fin du är , ta & följ min blogg så skulle det betyda guld!?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här