Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Trench cravings

21:29 | januari 14, 2017

trenchcoats, burberry & fwsS.

den här våren vill jag spendera i en beige trenchcoat storlek xxl. Helst med stora slag och ett bälte att dra åt ordentligt i midjan. Precis innan hösten uppenbarade sig var jag på jakt efter den perfekta trenchcoaten. jag sökte runt på alla tänkbara sajter och butiker utan något resultat, anTagligen pga kräsenhet när det kommer till just trenchen. därför tänkte JAg Nu börja min jakt i tid och håller ögon (och öron) öppna efter tänkBara (perfekta) trenchcoats att dansa in våren i. under pressveckan i våras spottade Jag den ljusa ovan, från fall winter spring summer, och jag har inte glömt den än.

annars då? Jo kalkonmiddagen är precis avslutad och jag ska svira om för kvällens andra middag, examensmiddag för en av mina äldsta vänner. Tänkte åKa dit för lite uppvaktning, kindpussande och möjligheten till eN extRa dessErt.

Tibi/dion lee/Creatures of the wind


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här