Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Animal print

10:00 | januari 15, 2017

sedan tidigare borde jag ju veta att leoprintet inte är för mig, men ändå envisades jag med att prova den här kappan som hängde hemma i hallen. hade på mig den när vi var på blomjakt i går, bara för att gå utanför min comfort zone och se om trivselkänslan i leoprint har ökat sedan sist jag provade. DeT hade den alltså inte.

Den här säsongen kan väl ingen missat detta djuriska mönster och flera gånger har jag tänkt mig att ge det en chAns till. var nära på att komma hem med en leokappa från paris, men i kön till kassan fegade jag ur. och tur var väl det. Nu borde jag väl ändå lärt mig?


2 kommentarer2 kommentarer om “Animal print”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här