Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My iPhone-weekend

19:48 | januari 17, 2017

yes, så här har den alltså sett ut, helgen hemma i halmstad. bilderna skvallrar inte om särskilt mycket va? så inte ens med ny telefon lyckas jag knäppa av fler bilder, dåligt av mig… skärpning!
Hur som helst en väldigt bra helg att ha med sig i bagaget inför kommande tErmin. Dags att säga adjöss till det sociala livet och istället välkomna allt vad htmL- och css-koder heter, något jag inte visste att jag signat upp mig för..

jag är i alla fall hemma i STockholm igen och skolan tar både all min energi och fritid. i kväll måste jag kodA ikapp en hemsida så att jag har morgondagen fri åt jobb, inspelning och sTYLIng tilLSAmmans med petra står på schemat. ska passa på att njuta extra mycket av mina jobbtimmar nu!!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här