Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

20:00 | januari 18, 2017

tibi spring 2017. läppstift, bobbi Brown. tröja, jacquemus. Väska, Proenza schouler. Kappa, Saks Potts.

samma sak, samma tid, varje år – min enorma längtan efter vår. Alltid vid den här tiden suktar jag som mest efter nästa årstid. jag vill inget hellre än att välkomna vårsolen nu, helst med både öppna sandaler och armar.

Just nu drömmer jag om tibis vårkollekTion, en brun pälskappa från danska favoriten saks potts, tröja med rosettsnörning från jacquemus, röda läppar att matcha den obefintliga vårsolen och till sist, en crossbody-väska signerad Proenza.

dagen har spenderats i inspelningsstudion med ett superteam. JäklaR vad roligt det har varit! tänkte ta med er ”behinD the scenes” i morgon, men till dess måste jag slå huvudet i kudden och sova. i morgon väntar nämligen en lång dag med föreläsningar. puuuuh.

KRam!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här