Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

daily gold

20:18 | januari 21, 2017

har fått tillökning i min smyckesgarderob av örhängen och en tillhörande ring. det här är ett par örhängen som jag verkligen har saknat bland mina smycken, lagom stilrena och diskreta men ändå detaljrika. Perfekta att bära till både vardags och fest. jag kunde inte vänta, och tog på mig dem så fort jag öppnat paketet. bra betyg! ni ska få se dem på i morgon.

jag har verKligen varit produktiv idag. startade tidigt i morse med frukost på kontoret samtidigt som jag sorterade alla påsar med kläder. sedan en snabb vända och returnera allt och Därefter åkte jag hem för att jobba vidare med magasinsidor. jobbade I soffan laGom till att limpan slutade jobbet och mötte sedan upp henne för en sen lunch/tidig middag.

nu sitter jag åTerigen i soffan och river av ännu lite jobb i kombination av tv-kväll. jag har så svårt att sluta jobba. söker hela tiden mer inspiration, vackra plagg, street-style, nya trender, osv osv. det är väl tur, för oavsett om det leder till jobb eller inte så hade jag antagligen spenderat tiDen likadant ändå.

från kumkum Jewelry


1 kommentarerEn kommentar om “daily gold”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här