Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

sunday snooze

16:35 | januari 22, 2017

vilodag deluxe. Startade dagen hemma hos Henrietta som hade bjudit in till brunch. så satans trevligt sätt att starta söndagar på tycker jag. därefter åkte jag vidare för söndagsfika hos farmor med familjen.
nu har jag landat hemMa igen och ska försöka få lite gjort innan jag bänkar mig i soffan för en film. tänkte hinna jobba undan Så mycket som möjligt idag, bland annat sätta Ihop en moodboard inför ett kul möte jag har i morgon.

kappa och knit, filippa k. byxor, mango. väska, proenza schouler. skor, eytys. Solskydd, Ray ban.


2 kommentarer2 kommentarer om “sunday snooze”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här