Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

patent victim

15:00 | januari 23, 2017

bjussar på detta trötta måndagsansikte. rivstartade veckan med ett träningspass, oklart hur det gick till när jag med kudden kvar i ansiktet tog mig till gymet i morse. Det händer alldeles för sällan att jag kommer iväg för träning på morgonen men när det väl händer njuter jag extra mycket eftEråt.
Fortsatte vidare till skolan för några Timmars plugg och nu är jag på väg in till stan igen för ett möte.

förra veckan beställde jag hem den här tröjan från stine goyas ss17. Ni vet ju hur jag alltid kommenterar att jag har för lite färger och mönster, så den här gången blev det inte Bara en färg, utan två. väldigt nöjd med det måste jag säga.

tröja, stine Goya ss17, (här). skor, mango. byxor, Zara. Kappa, Filippa K. väska, J.W Anderson.


1 kommentarerEn kommentar om “patent victim”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här