Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

10:12 | januari 24, 2017

…..Vårnyheter! jag befinner ju mig i en ständig shoppingbubbla, och nu när jag sålt av en del väskor så är det väl berättigat att ta in nytt. just nu har jag ögonen på den här burgundy-färgade clutchen från mon purse. tror bestämt att jag måste slå till, dessutom känns det ju himla festLigt att sätta sina iNitialer på framsidan.

kavajen från Day Birger Et mikkelsen i en matt, mörk gammelrosa(?) färg känns Helrätt i vår. Likaså vad modehuset tibi visar upp inför hösTen 2017. En skrIkrosa boxig kostym, wooow. hade inte tvekat, om den inte kostat som en eller flera månadslöner.

nä Nu äR dags Att sluta drömma, stänga igen datorn och kila ner på stan för ett möte och sedan blIr det raka vägen till skOlan. Vi hörs mer i kväll!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här