Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wish list

15:09 | januari 25, 2017

t-shirt, ganni. Väska, marimekko. baddräkt, Totême.

i neeeed a break. har suttit med tentaplugga exakt hela dagen.
I går när jag letade plagg till jobb så snubblade jag bl.a. över Totêmes baddräkt som den här säsongen kommer i en ny färg, nämligen svart och grå. Älskar den här baddräkten och skulle gärna ha den i en mörkare färg.
Även marimekkos ss17 är magisk och den här väskan vill jag bära till strAnden i sommar, och gannis t-shirtar tröttnar jag aldrig på. måste ha en med en croissant!!!

i morse var förbi kontoret för att lämna lite saker och där blev jag sedan sittandes. nu ska jag fylla på kaffekoppen en sistA gång och BEta av en timme till. därefter får det minsann räcka för idag, på vägen hem ska jag förbi några presskontor och sedan intar jAg ett stabilt soffläge resten av kvälleN.


3 kommentarer3 kommentarer om “wish list”

    Hej, har letat som en galning efter Ganni-tshirten. Vet du om det är en gammal säsong eller något som kommer i butik längre fram i vår? Så snygg!

    Svara

    Hej1! ? Det är pre spring så den borde komma när som! ? Vet att den inte släppts än men håll utkik i veckorna så borde den komma snart. JAG VET, älskar den! ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här