Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

16:00 | januari 29, 2017

stockholms modevecka startar idag och här är tre saker jag gärna skulle bära. kritstrecksrandiga kostymbyxor från Jacquemus, collagetröja från Champion och Célineballerina med nitar. hela förmiddagen har jag suttit och jobbat klart mina sidor till magasinet. det går liksom att pilla och finslipa hur länge som helst egentligen, men nu är jag faktiskt väldigt nöjd med resultatet. hoppas ni ocKså kommer gilla dem!

nu ska jAg svira om och möta uPp linn för att gå på visning. Så himla spänd på att se vad sveriges designers visar upp inför nästa höst.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här