Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Red pyjamas look

12:34 | januari 31, 2017

under modeveckans andra dag gick jag klädd helt i Baum und pferdgarten ss17. Hela den kollektion är magisk, så mycket glada färger och mönster. kan inte föreställa mig något skönare än att gå runt en hel dag i sidenpyjamas, förutom då att det var lite kallt emellanåt när vindarna blåste rakt igenom. Men hur fint är det här röDa setet Egentligen? JAg fullkomligt älskar det och tyckte det var fint att bryta av med en ljus trench, även den från BAum.

igår var det full rulle hela dagen, varvade visningar med kaffe och mingel. Kika in senare så ska jag visa lite bilder från gårdagen. Idag missAr jag tyvärr finalen av Stockholms modevecka pGa skolan. full fokus på skola tis och ons för att sedan jobba slutet av veckan.

rött set och trenchcoat, baum und pferdgarten ss17. Väska, J.w anderson. boots, mango.


4 kommentarer4 kommentarer om “Red pyjamas look”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här