Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Copenhagen fashion week

19:51 | februari 4, 2017

köpenhamn gör en aldrig besviken. generellt så är dansk design alltid snäppet vassare än sveriges. jag gillar ju minimalism och det typiskt skandinaviska men när det kommer till mode så känner jag alltid lite starkare för Köpenhamns modevecka. jag känner mIg alltid lite mer motiverad och inspiRerad efter den varit. två stycken favoriter var LalA berlin, som inte bara visade upp en magisk kollektion utan också sände ett oerhört viktigt budskap, något som bara blir starkarE i just dessa ytliga Sammanhang.

en annan favorit från köpenhamns modevecka var by MAlene birger. ett märke sOm baRa växer sig starkare för mig. den här säsongen tycker jag verkligen att by marlene birger vågat ta ut svängarna och gå från strikt dressat till något mer lekfullt och modeRnt. väldigt kul att sE och jag ser fram emot att BärA flera av plaggen. nu väntar huvudstäderna och jag är spänd på atT se vad de internationella modehusen visaR oSs inför a/w 17.


1 kommentarerEn kommentar om “Copenhagen fashion week”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här