Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

09:00 | februari 5, 2017

lala berlin aw17. Kjol, zara. kappa, anne vest. Sandaler, Isabel marant.

kappan till höger står alltså högst upp på min önskelista just nu. jag har aldrig varit något fan av prickar som mönster men den här kappan från Anne Vest är rena drömmen. vill genast göra fluffiga bollar och sy fast på min svarta rock, kan väl inte vara så svårt? kappan vill jag bära tillsammans med en guld metallic kjol och mina vinterfördärvade föTter skulle gärna vila i dessa sandaler från Isabel marant.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här