Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

hiding from reality

17:59 | februari 6, 2017

jag behöver resa. jag behöver fylla på med energi och inspiration, sånt som jag känner mig väldigt uttömd på nu. jag har alltid rest mycket och tror ibland att jag behöver göra ett par resor per år för att fungera, för att lyckas hålla motivation och ambition uppe. hade jag inte haft studier På heltid hade jag rest dirEkt, förmodligen redan igår.. jag tror res-begäret är en stor anledning till att jag längtar så mycket efter att bli klar med skolan, att inte ha något som kräver daglig närvaro. Också därför jag tror frilanslivet skulle passa mig utmärkt.

Så nu sitter jag och funderar på att flyga ned till marocko över påsk. har velat besöka marocko så himla länge och nu när min kille ska dit för att spela en tävling i april funderar jag på att boka in mig på en plats också. det blir Bara en weekend, men i detta nu känner jag att det skulle vara värt dEt.

Är det någon av er som har några MArocko-tips? HIt Me! gissar på Att vi kommer hålla till i huvudstaden rabat.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här