Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Monday wish list

08:31 | februari 6, 2017

Diverse saker jag drömmer om nu. inköpsställe finns länkat för den som blir sugen! 🙂

poster, ana Kras. blazer, mango. tröjA, valentino. Örhänge, paMEla love/Net a portEr. KanNa, svenskt Tenn. lampa, Tom dixon. väska, stella mcCartney.

så länge jag kan minnas har jag varit en guldmänniska, och det mesta av smycken jag äger och använder är av den sorten. men på senaste tiden har jag fått lite dille på silver. Tycker rent inredningsmässigt att det kan vara snyggare med silverdetaljer, men nu är jag beredd att rota fram mina gAmla silversmycken jag gömt undan.

på tal om silver så har jag precis klickat hem en grej som jag suktat efter länge nu. Blev så glad när jag hittade den på min favorit second hAnd-sida, vestiaire collective. lovar att visa så fort jag fått hem den!
nu ska jag vidare till skolan för javascript-föreläsning, yeeey!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här