Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

finally mine!

18:36 | februari 8, 2017

här har vi vad jag hintade om för några dagar sen. Är så jäkla peppad över att jag äntligen hittade den här slutsålda metallic-varianten. Jag har varit sugen på den här från Loewe sedan jag såg den första gången men har periodvis varit osäker på färg och material. Var så nära på att klicka hem en från hemsidan i färgen navy blue för bara någon vecka sedan men hejdade mig i sista stund. så när jag hittade den här på nästAn 50% var det ju bara menat. Så himla nöjd Och har verkligen saknat den här modellen bland mina väskor.


3 kommentarer3 kommentarer om “finally mine!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här