Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

give me a break

22:30 | februari 9, 2017

i brist på material och vardagliga bilder har jag istället några andra trevliga som andas Italien, något som jag också önskar att jag gjorde i nuläget. Istället andas jag tenta-plugg och kodning. I morgon är sista tentan och jag har suttit inlåst konstant idag och tragglat koder, minus en treVlig frukost i morse som den här härliga bruttan bjöd in till för att fira sin nystartade podcast. eftEr några koppar påtår, alpro dryckesprovning och skvaller begav jag mig sedan till skolan ett par timmar.

nu tänkte jag stänga ner, drömma om att jag skuttar runt i italien och äter ost och hoppas att jag vaknar i morgon och mirakulöst kan allt om kodning. one could wish!!! godnAtt!


1 kommentarerEn kommentar om “give me a break”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här