Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Saturday brunch

17:52 | februari 11, 2017

jag tog mig en välförtjänt sovmorgon i morse. Efter gårdagens middag som slutade i dans och skriksång, kändes det som det enda rätta. Så lagom till att jag kom ur sängen hade jag bokat in limpan för brunch. Planen var att skvallra iKapp veckan över massa cappuccinos och avokadomackor, oCh det gjorde vi bäst på greasy Spoon.

Nu ligger jag i soffan och funderAr över vad jag ska äta till kvällsmat, och vilket godis jag vill ha till mello. får ta en sväng till affären hElt enkelt. Sedan blir Det soffläge resten av kvällen, något jag verkligen ser fram emot.


2 kommentarer2 kommentarer om “Saturday brunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här