Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

stripes for legs

12:19 | februari 12, 2017

tröja, moss Copenhagen. Skjorta, by Malene birger. Byxor och boots, Mango. väska, proenza Schouler.

igår gick jag klädd i ny-fyndade byxor från Mango. vanligtvis är jag inget fan av rea och tycker det är klädmisär att se alla plaggen hänga med röda prislappar, men när jag var inne på Mango i fredags för att fråga efter en kjol så sprang jag in i dessa kritstrecksrandiga kostymbyxor. Ett par Som verkligen fattats i min basgarderob, och för 149 Kronor Kunde jag inte blunda längre.

jag håller på att göra mig i ordning för att bege mig ut till värmdö där lunch med familjen väntaR. vaknade utvilad tidigt i morse och dukade upp frukost framför nyhetsmorgon. absolut bästa sättet aTt starta dagen på enligt mig. Och efter kanske lite för mycket koffein rev jag även av ett förmiddagspasS på Sats. heja utvilade söndagar!


2 kommentarer2 kommentarer om “stripes for legs”

    Hej! Har letat såå mycket efter By Malene Birger- skjortan. Är det från en gammal kollektion eller kommer den komma till butik snart?

    Svara

    Åh den är dessvärre gammal.. Förra våren tror jag, tyvärr ? Leta på second hand kanske!
    Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här