Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

18:30 | februari 17, 2017

klänning, stylein (här) kjol, topshop. väska, Sensi studio. Sandaler, zara.

veckan har rusat nästan obemärkt förbi, precis som de flesta veckor gör. helg står på schemat och jag har inga storslagna planer förutom ett frisörbesök och en utlovad söder-runda med fanny och linn. ett träningspass eller två vore på sin plats. i går var vi Förbi Martins lanseringsevent för kollektionen han gjort för morris. Riktigt fina Och bärbara plagg, till och med jag blev sugen på dem.

det finns så mycket fina vårnYheter i butikerna just nu, och det gör miG självklart sugen på sommarklädsel. den plissErade klänningen från Stylein ss17 har stått på önskelistan länge och nu Finns den äntligen att köpa. måste prova den genast! Och kjolen ovan klickade jag nyligen hem, ser fram emot att bära den i sommar med sandaler och en roligare strandväska.

nu ska jag slänga ihop lite Tacos och vänta in en vän för middaG!
Hörs mer i helgen hörni!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här