Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Obsessing

20:02 | februari 19, 2017

sprang helt otippat in i den här kavajen i en liten butik här på söder igår, och det kan vara det finaste jag sett på länge. geniet bakom den är ett danskt modehus som heter ivan Grundahl. jag inbillar ju mig att om jag skulle vart designer skulle resultatet förmodligen vara något liknade, käNdes som att det stod mitt namn på den. jag älskar hur de lekt med färgkomBinationerna och de skräddade detaljerna. men dessvärre blev det inget köp för den var två storlekar för stor och Stor på prEcis fel ställe så det skulle bli svårt att sy i den.

den här helgen hoppas jag att jag samlat energi för några veckor framåt, känns så I alla fall. har haft två rejält lata dagar. bara myst runt hemma, handlat oNödigheter, ätit vad jag vill, tittar på filmer och andats vårluft.
de senaste veckorna har varit tröga, på alla plan. typiska symtom för årEts första månader tror jag. Känner mig väldigt redo att äntra våren nu, gärna i färgglada sandAler, en stor trenchcoat och solGlasögon som skyddar mot solens starkaste strålar.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här