Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

planning my summer

11:40 | februari 20, 2017

nu sitter jag och försöker få ihop min sommar. Har så mycket jag vill göra och flera resor jag vill åka på, men just nu är det så mycket på tapeten att jag troligtvis kommer behöva välja bort och prioritera. vill ju så gärna hinna med allt! men man kan ju inte ha semester hela sommaren, eller?? om jag inte kompenserar med att jobba stenhårt hela våren.. hmm… tål att tänkas på, att tillbringa större delen av sommaren vid medelhavet är minst sagt lockande.

först ut kommeR i alla fall bli en resa till USA med familjen. vi planerar att bila mellan san fransisCo och la. Ser så mycket fram emot det, har ju knappt sett något av UsA. därefter kommer det antagligen bli två vänder till sommarhuset i kroatien och en veckas seglingsäventyr i medelhavet. och som oM det inte vore nog hade jag gärna spenderat EN weekend på den Italienska landsbygden också.

hur SpeNderar ni helst er sommar?
KraM


5 kommentarer5 kommentarer om “planning my summer”

  Spenderar alltid min semester månad utomlands under sommaren! ? Längtar

  Svara

  Highway 1 är helt fantastiskt! Bor sedan ett tag tillbaka i utanför SF och vi har fått ovanligt mycket regn senaste tiden. Vill bara informera dig om att de har tvingats stänga en bro på high way 1 pga ras, de vet inte när den kommer öppna igen. Jättetråkigt att man inte längre kan åka hela Highway 1 i ett svep men bron klarade inte allt regn…:/ Bron heter pfeiffer canyon bridge om du vill läsa mer! Kram?

  Svara

  Hej!! Men oj, vad trist! Tack för infon! <3 Men måste gå att ta sig däremellan ändå? Hoppas ni får solsken snart igen! KRAM

  Svara

  Yes, alternativet är att köra 101 en bit och sen ut till highway 1 igen! Hoppas det löser sig för er och att ni får en trevlig sommar. Kramis

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här