Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

wish list

09:12 | februari 21, 2017

sweatshirt, Ganni. skjorta, Topshop. väska, Marimekko. trainers, céline. Stol, Layered.

det är inget ovanligt att mitt hjärnkontor är fyllt med saker jag gärna skulle klicka hem utan att blinka. gannis sweatshirt med en croissant är ett måste så fort den landar i butik. sedan är jag också väldigt sugen på att klicka hem dessa röda Céline sneakers som just nu finns på veStiaire. de skulle göra sig bra till mina mörka looks. och finska Marimekko har verkligen gjort framsteg på modescenen. Förutom deras hypade ”karla” bag som kom förra säsongen har de Gjort en superfin och färgstark kolleKtion för sOmmaren. layered har precis lanserat Sina första möbler och min favorit är utan tvekan den blå sammetsstolen.

jag haR precis rivit av en timmas spinningpass nu på morgonen. ATt jag ens lyckades, dEt är så stort för någon (mig) som är världens mest morgontrötta människa. nu ska jag slänga i mig litE frukost och sedan bege mig till skolan för seminarium. vi hörs i kväll hoppas jag!


1 kommentarerEn kommentar om “wish list”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här