Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lets talk Trench

10:00 | februari 25, 2017

från vänster: Mango. h&m. fwss. WeekdaY vetements

favoritplagget i vår kommer vara en lång, oversize trenchcoat. det är ju ett sådant plagg som kommer och går lite och under åren har jag haft flera stycken som jag antingen tröttnat på, vuxit ur eller som gått sönder. men den här säsongen har jag bestämt mig för att investera i en klassisk trenchcoat som jag kommer kunna plocka fram om ett par säsonger igen och känna samma excitement för som när jag först köpte den. den ska vara i en neutral beige ton, dubbelknäppt med bälte i midjan och i en längd som slutar vid kNäna. jag tror jag har hittat min favorit från fwsS, men på vägen har jag plockat upp en rad andra, om ni också är sugna på att springa in våren i en trench!


1 kommentarerEn kommentar om “Lets talk Trench”

    Jag köpte en blå trench i höstas vilket jag nu är mycket nöjd över. Tror jag kommer ha mycket nytta av den i vår ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här