Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Hotell Tylösand

17:16 | februari 26, 2017

lagom till brunch idag släpade vi oss ned till Hotell Tylösand för en dos av inspiration och mat. runt om i hela hotellet hänger nämligen fotokonst av världsledande konstnärer och flera verk av terry O’neill, som är en av mina favoritfotografer. det är verkligen inspIrerande att bara gå runt planlöst på hotellet och kika på aLl konsT.

efter promenaden gick vi vidare in tilL matsalen där en oförskämt stor brunch stod uppdukad. och nu ska jag strax packa ihop mina saker och beGe mig tIll flygplatsen för att åka tillbaka hem till stockhoLm.


4 kommentarer4 kommentarer om “Hotell Tylösand”

    Tack så mycket!! ? Den är från Filippa K, men förra säsongen dessvärre!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här