Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

21:14 | februari 27, 2017

Äntligen är ännu en vecka igång och jag har precis trillat ner i soffan efter massa stök med skolan. fram tills nu hade jag nästan glömt av att jag läser en heltidsutbildning men den här terminen går absolut inte obemärkt förbi. under tidigare terminer har jag blivit bortskämt och haft tid till så mycket annat utanför skolan men just nu är alltså tempot skyhögt.

med mig hem från halmstad ficK jag i alla fall detta underbara set från ganni. Älskar den sportiga känslan revären och slappheten ger men ävEn gulligheten med volanger och krage. säker på att det här kommer bli en ny favoritlook att resa i, och då helst med en stor strandväska och sanDaler från min faVorititalienare. Först ut blir kanske redan om en månad. håller mina tummar för det.

byxor och tröja, Ganni. väska, little Liffner. sandaler, atp atelier.


4 kommentarer4 kommentarer om “on my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här