Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

fashion month

09:00 | februari 28, 2017

gabriele Colangelo aw17

monse aW17

joseph AW17

här är några utav mina favoritvisningar såhär långt. tycker generellt att det vi får se inför hösten 2017 är så bra, modehusen levererar verkligen den här gången. Jag har nog aldrig tidigare fastnat så mycket för det vi får se på catwalken som inför säsongen a/w 17. nu vill jag genast in i gaRderoben och leta upp blåa toner, ojämnt skurna kjolar, stora Stickade tröjor och skepparkavajer. Älskar när man får en sådan inspirationskick!


2 kommentarer2 kommentarer om “fashion month”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här