Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Perfect combo

09:09 | mars 1, 2017

joseph aw17. klänning, balenciaga. tröja, gina Tricot. kjol, uterque. skjorta, loéil.

för tillfället blir jag inspirerad av varenda färgklick jag ser. jag blev så fäst vid kombinationen av rött och rosa redan förra säsongen, och den hypen verkar knappast ha minskat till nu. jag är på jakt efter ett par illröda lösa kostymbyxor, likt de på bilden. Dessa vill jag sedan matcha meD röda naglar, rosa stickade koftor och röd/vit-randiga skjortor i storlek xl. i’ll report back när jag lyckats få tag i ett par.

efter att jag startade min dag med ett svintidigt Mördarpass på gymet har jag nu äntligen lyckats slå min bakdel i kontorsstOlen för några timmars jobb av ett skolprojekt. planen är att jobba undan det idag och ta en fri dag på tORsdag. Tänker mig sovmorgon, långfrulle i pyjamas, en kulturell aktiviteT och pastaportioner x2. vad tror ni? Man älskar ju att få en helgdag mitt i veckan.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här