Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Is it saturday yet?

10:33 | mars 2, 2017

rött set, baum und pferdgarten. (hÄr) väska, j.W anderson. skor, mango.

jag vet ju att jag redan visat er den här röda looken innan men ni får låta er hållas. jag gillar den, och dessutom har jag inte fotat något på extremt länge även om jag har så mycket fint jag vill visa er. ska verkligen försöka hinna fota lite i helgen. Nu däremot ska jag springa bort till gymet för Lite lunchträning. (om någon av er råkar träna på sats vid Södra station (stockholm) skUlle jag absolut behöva en träningsbuddy)! därefter ska jag ta en oförskämt lång dusch, boka flygbiljetter till italien Och sedan springa ner på stan för några ärenden.

ha en härlig torsdag!


2 kommentarer2 kommentarer om “Is it saturday yet?”

    Är du intresserad av mode? I samarbeten med bla Chiquelle och Miinto så lägger jag dagligen upp egna outfits från de senaste trenderna och en hel massa tips och inspiration! Välkommen! =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här