Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

07:17 | mars 3, 2017

fRedag! avslutar en kurs i skolan idag så ska alldeles strax åka dit för en presentation, men först tänkte jag dela med mig av vad som spökar i hjärnkontoret den här veckan. inte helt oväntat är det varmare breddgrader, blåa toner och hängmattor. jag bokade ju flygbiljetter till italien igår FöR EN tjejweekenD som vi gör varje år och peppen blev total när jag gick igenom bildgalleriet från tidigare resor. kan knappt vänta tills allt dagarna handlar om är vart man ska dricKa sin nästa espresso och om man ska ha sin croissant med nutella eller vAnilj.
ibland känns det som aTt det enda jag kladdar ner i den här bloggen handlar om längtan efter att resa och hur trött jag är på min utbildning, och överdRivet mycket shoppingtips så klart. haha lovar att försöka vidga mina vyer lite, men jag älskar faktiskt kicken jag får av atT resa och min utbildning Får gärna vara slut nu!

Blus, loéil. baddräkt, solid and striped. slippers, acne studios. Strandväska, little liffner.


2 kommentarer2 kommentarer om “on my mind”

    Fin blogg du har!
    Jag har just nu en veckans blogg tävling inne hos mig, kika gärna in och var med! ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här