Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sleepwalk

16:31 | mars 3, 2017

precis så trött som bilderna visar är jag idag. Jag brukar aldrig ha problem med sömn, (i bemärkelse problem med att somna) men igår vred jag på mig säkert 20 gånger innan jag fick någon ro, något som händer kanske fem gånger på ett år. ibland funderar jag på om jag snarare har en släng av narKolepsi.

nu är jag hemma och tänkte vila under tVå avsnitt satc för att sedan slänga på mig regnjackan och ge mig iväg för lite fredagsträning. Därefter blir det en lugn kväll hemma, ska försöka locka över lite sällskap för sushimiddag.

randig tröja, Weekday. Kostym, mango. väska, Proenza schouler. sneakers, milanofynd.


3 kommentarer3 kommentarer om “Sleepwalk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här