Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Jag behöver er hjälp!

16:07 | mars 6, 2017

startade en ny kurs i skolan idag, och den är jag faktiskt riktigt peppad för! det är en fördjupande kurs där vi får helt fria händer att välja vilket område från föregående termin vi vill avancera i. jag som gillar att jobba mer praktiskt och kreativt tänker mig något inom visuell kommunikatIon. och nu skulle jag alltså behöva lite input från er!

finns så mycket möjligHeter till annat material när det är digitalt! Jag är alltså sugen på digital publishing – vilket då skulle kunna landa i ett onlinemagasin. Så min fråga till er är vad skulle ni vilja läsa/se i det magaSinet? personer att möta som ni är nyfikna på, modestorys, reSeinspiration, Stockhomstips, rörligt material, trender, intervjuer, Reportage, recept, styling??? bomba mig med massa inspiration nu snälla ni!!! <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här