Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Moodboard

09:24 | mars 8, 2017

god morgon mina vänner. Jag ligger slagen i sängen med min andra kopp kaffe. mina fönster är täckta av all snö så av det att döma kommer jag nog stanna här ett tag till. den här kursen betyder eget arbete så det är vad jag ska syssla med idag – från sängen.

Har strukturerat upp vilkA sidor jag vill fylla magasinet Med och det kommer alltså bli en hel del mode och resOr. Ska försöka samla ihop allt material idag för att kunna börja design- och layoutarbetet så snart som möjligt. så bli så kul att ta fram en produkt helt från start. jag har en vision om atT styla ett modejobb i magasinet, och på det har jag lurat med bästa Linn. här är alltså min moodboard över hur jag tänker mig – enkel styling, jordnära toner och gärna utomhus. skulle kanske helst av allt flyga ner oss till Vackra paris och fota men för enkelhetens skull (och pLånbokens!!!) får vi nog bara avvakta tills vädret visar en bättre sida.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här