Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

19:16 | mars 8, 2017

sweater, ganni. Väska, J.w anderson. byxor, By Malene birger. sneakers, adidas gazelle.

internationella kvinnodagen. och jag har verkligen bara tagit det lugnt hemma idag, förutom ett träningspass vid lunch. men jag behövde den här dagen, lika mycket som vi behöver fortsätta uppmärksamma internationella kvinnodagen.

När jag tittade ut i morse och såg snön vräka ner så taCkade jag mig själv och min utbildning för att jag kunde jobba hemifrån. jag har bara myst runt i pyjamas och tofflor hela dagen Och druckit mig igenom nästan ett helt rör av Nespresso-kapslar. samtidigt har jaG haft sneakers, croissanttröja från Ganni, röda detaljer och crémefärgade kostymbyxor på näthinnan. Behöver nog komplettera min skogarderob inför våren med ett par Mörka sneakers och högst upp på listan står just nu adidas Gazelle. vi får se om jag snuddar vid att kLicka hem ett par i dagarna. och ni minns min multifärgade väska från j.W anderson som jag nyligen sålt av? den här klarröda varianten får mig att vilja ge den en andra chans….

nu ska jag läsa igenom några artiklar från dagen och sedan bänka mig frAmför sveRiges Mästerkock. i morgon är det back to basic och södertörn sOm väntar.


1 kommentarerEn kommentar om “On my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här