Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

guida mig

19:15 | mars 9, 2017

jag spenderar alltid massa tid på att göra research och läsa in mig på diverse guider innan jag ska iväg till ett nytt ställe. och allra helst läser jag de guider som har en lite personligare koppling, det ger mig så mycket mer inspiration. jag sitter och försöker få ihop en weekendguide till paris och en till dubrovnik, Kroatien för mitt skolprojekt, där utmaningen är att få dem just personliga. sällan vill jag läsa om alla Dessa ”must sees” där jag möter resten av turisteliten, utan jag vill bli tagen till de oväntade platserna man barA hittar av en slump. ovan har ni ett smakprov från eN parisresa jag gjOrde i höstAs, och därifrån hoppas jag kunna bjuda på lite tips!


3 kommentarer3 kommentarer om “guida mig”

    Åh Paris är ju den klart vackraste staden! Borde verkligen åka tillbaka ?

    Svara

    JUST NU : Testar nu den omtalade (och GRYMMA) concealern och har ett klädsamarbete med ett underbart företag där först ut är den SNYGGASTE bomberjackan!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här