Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Checks

16:45 | mars 11, 2017

detaljbilder från en dag förra veckan när jag bar rutiga byxor ihop med min skinnrock. Älskar verkligen den här rocken som jag fått ärva av min bonusmamma. kan tänka mig att hon levde loppan i den på 80-talet!

orimligt tidigt i morse vaknade jag av att hela lägenheten badade i sol och ljuset gJorde mig så pigg att det var omöjligt att somna om. jag gick upp och väntade in nyhetsmorgon i soffan, kollade nyheterna både en och flera gånger innan jag tog mig till gymet för en timmas crosstraining. därefter promEnerade jag hem med aggressivt solsken i ansiktet, sÅ uppiggande!

nu har jag precis kommit hem efter att ha promenerat Söders gatoR upp och ned i flera timmar och druckit kaffe efter kaffe i solen med min vän matilda. Den här lördagen har verkligen gett mig så mycket vårkänslor.
hoppas ni också haft en fin lördag!


4 kommentarer4 kommentarer om “Checks”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här