Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

vacation wear

23:41 | mars 14, 2017

om ett par veckor när jag förhoppningsvis har tagit mig till ett lite varmare klimat vill jag klä mig i färgglada, svala skjortor och detaljrika sandaler. Att planera semestergarderoben är ju halva grejen med att resa kan jag skämtsamt tycka. sen måste jag bara lyfta loewes Puzzle baG en sista gång. Lika trött som jag blir att se den vareviga dag, lika mycket ångrar jag mig att jag inte slagit till ännu, och i den här färgen!!! – min trötta semEstergarderob jublar!

Men till dess, får jag tacka för alldeles för tunna trencHcoats och torra gator
så jag kan preMiäranvända mina AdidaS gazelle.

randiga skjorta, etro. väska, Loewe. gul skjorta, jil Sander. sandalER, zara. Örhänge, Isabel Marant.


1 kommentarerEn kommentar om “vacation wear”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här