Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Debut som AD

13:45 | mars 17, 2017

kasS uppdatering den här veckan jag vet! Har vänstrat med program som indesign och illustrator istället och gjort debut som art director. för när allt skolan handlar om är att kladda önskelistor på det här sättet njuter jag faktiskt. Skulle nog kunna tänka mig att debutera på riktigt, men nog om den kARRIären så länge.. Det är sol och fredag, och jag ska alldeles strax PlOcka fram cYkeln för säsongen och trampa ner mot staN ocH brillo för en eftermiddagskaffe. därefter några snabba ärenden och sedan tänker jag skåla in helgen med Bubblor och vänner, hurra för våren!

hoppas ni får en lika härlig fredag och hElg!


4 kommentarer4 kommentarer om “Debut som AD”

  Jag kan inte hitta klänningen från Rodebjer online. Har du en direktlänk till den?

  Svara

  Klänningen från Rodebjer är pre-spring så den kommer först i butik senare! Men håll utkik! ? Superfin!

  Svara

  Hej! Åh vad kul! Välkommen!! ?) Jag läser journalistik- och media på Södertörn i Stockholm! Väldigt bred och varierande utbildning! ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här