Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

11:00 | mars 18, 2017

alldeles strax kommer min skjuts och vi ska styra kurs ut mot värmdö för häng med la familia, men innan det tänkte jag bjussa på en önskelook för dagen. Ser ni kavajen?? måste in och prova den genast! så så fin ihop med ljus denim och röda slingbacks. Jag som går igång på taxklackar måste nog införskaffa mig fler par inför säsongen och dessa röda från h&m vaR inte svåra att säga nej till.

när jag var förbi patrikssons igår slängde jag en sNabb check på hösTkollektionerna och vad som komMa skall. det här med att ligga steget före och se Höstens utbud redan nu gör mig både upphetsad och stressad på samma gång. Sommaren kändes väldigt långT bortA där och då. men jag fick med mig en liten Vårpresent som jag redan älskar! kommer spendera många timmar ihop, ska visa er senare!

klackar, h&m. kavaj, H&m. Jeans, M.i.H.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här